Ondersteuning notarissen

Een team van zelfstandige medewerkers dat notarissen en hun kantoren ondersteunt.

Diensten notarissen Diensten medewerkers

Uitbestede oplossingen

Onze medewerkers ontlasten uw team in functie van uw behoeften. Ze bieden u hun expertise aan en beheren de dossiers volgens uw instructies.

 • De wisselende werkdruk beheren

  De wisselende werkdruk beheren

  Een wetswijziging volstaat om de werkdruk op enkele weken tijd aanzienlijk te veranderen. Onze medewerkers verlenen u precies op tijd de versterking die u nodig hebt.

 • Het team versterken bij afwezigheid

  Het team versterken bij afwezigheid

  Wanneer een medewerker afwezig is, moeten zijn dossiers snel en doeltreffend worden behandeld. Een bekwame medewerker helpt uw team en zorgt voor een kwaliteitsvolle follow-up.

 • Volgens uw behoefte voldoen aan een specifiek profiel

  Volgens uw behoefte voldoen aan een specifiek profiel

  U krijgt een ongewoon dossier in handen maar beschikt niet over de nodige expertise om het doeltreffend te beheren? Hebt u zelf geen tijd om het te beheren, dan doet een van onze gespecialiseerde medewerkers dat graag voor u.

 • Een tijdrovend dossier behandelen

  Een tijdrovend dossier behandelen

  Uw medewerkers werken op hun gewone werkritme. Een groot dossier dat zich aandient, kan geen reden zijn om de lopende akten links te laten liggen. Een onafhankelijke externe medewerker kan bijvoorbeeld de tijd nemen om de statuten van een vastgoedcomplex op te stellen.

 • Een gespecialiseerd advies in een lopende zaak

  Een gespecialiseerd advies in een lopende zaak

  Gemakkelijke dossiers bestaan niet: elk dossier gaat gepaard met heel wat vragen en bijzonderheden. Is er een moeilijke situatie, dan verricht een van onze medewerkers het nodige onderzoek om een oplossing voor te stellen.

 • Een oud dossier duikt op

  Een oud dossier duikt op

  Juridische dossiers kunnen lang sluimeren. Als ze opduiken, kan een externe medewerker er zich grondig in inwerken. Deze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en kan een antwoord geven aan de advocaten of doeltreffend een akte opstellen.

Onze diensten

Juristes spécialisés

Bekwame medewerkers

Notre équipe en croissance est constituée de gestionnaires de dossiers qualifiés, ayant tous une expérience significative dans les études notariales.

Ons groeiende team bestaat uit gekwalificeerde dossierbeheerders. Ze hebben allemaal ruime ervaring in notariskantoren. Onze medewerkers blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetgeving en de stand van zaken in het notariaat. 

Sommigen zijn gespecialiseerd in specifieke domeinen, zoals juridische dossiers, vennootschappen, mede-eigendom enz. We zijn hoofdzakelijk gevestigd in België en werken vooral op afstand. We zorgen voor een gepersonaliseerde follow-up van elk dossier.

Het team versterken